Харчування

Директор НВК з центром

реабілітації слабозорих дітей

_____________В. І. Мельник

Перспективне меню

на осінньо-зимовий період  на 2012-2013 р. (І-ІІІ тиждень)

Понеділок Вихід (гр.) Вівторок Вихід (гр.) Середа Вихід (гр.) Четвер Вихід (гр.) П’ятниця Вихід (гр.) Субота Вихід (гр.) Неділя Вихід (гр.)
І сніданок Ліниві вареники,

яйце варене

чай з лимоном

хліб, масло

200

1 шт.

200/5

100/10

Карт. пюре, омлет натур., св.. перець,   чай з лимоном, хліб, масло 200

1 шт.

50

200/5

100/10

Каша гречана

риба туш.з ов., свіжі помідор та огірок.

чай з лимоном, хліб, масло

160

80

60

200/5

100/10

Каша ячнева, риба смаж. в лізоні,

Свіжий огірок ., чай з лимоном,

хліб, масло

160

80

60

200/5

100/10

Каша греч., риба тушкована з овочами,

Св. помідор,

чай з лимоном, хліб, масло

160

80

60

200/5

100/10

Вермішель відв.,

котлета рибна,

св.. огірок.,

чай з лимоном, хліб, масло

200

80

50

200/5

100/10

Каша гречана, шніцель в лізоні,

Св. помідор,

чай з лимоном, хліб, масло

160

80

50

200/5

100/10

ІІ сніда-нок Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к,

печиво

200

100/10/

25

35

Какао

хліб з маслом і ковбасою н/к,

печиво

200

50

10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво 200

50/10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво 200

50/10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво 200

50/10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво,

конс. ананас

200

50/10

25

35

65

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво, конс.ананас 200

100/10

25

35

65

Обід Суп овоч., печеня по-домашн.,

салат з свіжої капусти

кисіль

хліб

цибуля, часник, фрукти

400

250

80

200

100

10\5

250

Буряківник, горох.пюре, м‘ясна котл., салат з червоного буряка

сік фрукт

хліб

цибуля

часник

фрукти

400

200

80

80

200

100

10

5

250

Суп гречаний, картоп. пюре, бігос з м’ясом,  кисіль

хліб,

цибуля

часник

фрукти

400

200

250

200

100

10

5

250

Суп гороховий, вермішель відвар.,

м‘ясна котлета, салат з свіжої капусти,

компот, фрукти,

хліб,

цибуля,

часник

400

200

80

80

200

250

100

10

5

Розсольник з см.,

карт.пюре, гуляш,

свіжий помідор і свіжий огірок.,  компот,

хліб,

цибуля,

часник,

фрукти

400

200

60

50/50

200

100

10

5

250

Борщ зелений, голубці рисові з м’ясом,

салат з моркви і цукру,

компот,

хліб,

цибуля,

часник,

фрукти

400

250

80

200

100

10

5

250

Борщ укр.з смет., вареники з м’ясом,

салат з моркви і цукру,

компот,

хліб,

цибуля,

часник,

фрукти

400

200

80

200

100

10

5

250

Підвечірок Ряжанка,

булка сир.голлан

мед

200

50

18

20

Ряжанка

булка

сир.голланд.,

мед

200

50

18

10

Какао

булка

варене яйце

сир голланд.

мед

200

50

1 шт.

18

10

Йогурт,

булка , вар.яйце, сир.голланд., мед

200

50

1 шт.

18

10

Ряжанка

булка

вар.яйце, сир.голланд.

мед

200

50

1 шт.

18

10

Молоко,

булка,

вар.яйце, сир.голланд.,

мед

200

50

1 шт.

18

10

Какао,

булка,

вар.яйце,

сир гол.

мед

200

50

1 шт.

18

10

Вечеря Каша пшенич., риба смаж.в лізоні,

свіжий помідор і огірк

чай з лимоном

хліб з масло

160,

80

60

200/5

100/10

Молочна пшоняна каша,

оладки з сметан.соусом, чай з лимоном, хліб, масло.

300

120/20

200/5

100/10

Мол. манна каша

вареники з картопл. із сметанним соусом

чай з лимоном, хліб з маслом

300

200

10

200/5

100/10

Мол. рисова каша,

картопля печена з часн.,

чай з лимоном, хліб, масло

300

200/5

200/5

100/10

Молочна гречана каша,

сирна запіканка,

чай з лимоном,

хліб з маслом,

300

250

200/5

100/10

Печеня по-домашн.,

салат з свіжої капусти.,

чай з лимоном, хліб, масло

250

80

200/5

100/10

Картопляне пюре,

риба тушк.з овочами.,

салат з вареного буряка.,

чай з лимоном,

хліб, масло,

200

80

80

200/5

100/10

ПРИМІТКА: в осінній період при відсутності свіжих овочів  будуть використовуватись консервовані овочі

Директор НВК з центром

реабілітації слабозорих дітей

_____________В. І. Мельник

Перспективне меню

на осінньо-зимовий період на 2012-2013 р. р. (ІІ-ІV тиждень)

Понеділок Вихід (гр.) Вівторок Вихід (гр.) Середа Вихід (гр.) Четвер Вихід (гр.) П’ятниця Вихід (гр.) Субота Вихід (гр.) Неділя Вихід (гр.)
І сніданок Ліниві вареники з смет.соусом,

яйце варене,

чай з лимоном, хліб, масло

200/10

1 шт.

200/5

100/10

Вермішель відв.,

омлет натур., салатз свіж.або варен. овоч.,   чай з лимоном, хліб, масло

200

1 шт.

80

200/5

100/10

Картопл. пюре, котлета рибна,  св.. помідор., чай з лимоном, хліб, масло 200

80

50

200/5

100/10

Каша рисова, риба тушк. з  овоч.,

Св.. перець., чай з лимоном, хліб, масло

160

80

50

200/5

100/10

Вермішель відв., риб.котлета,

Св.. огірок.,

чай з лимоном,

хліб, масло

200

80

50

200/5

100/10

Каша пшен., м‘ясна відбивна,

св.. помілор.,  чай з лимоном, хліб, масло

160

80

50

200/5

100/10

Картопл. пюре, риба тушк. з  овоч.,

Св.. перець., чай з лимоном, хліб, масло

200

80

50

200/5

100/10

ІІ сніда-нок Какао,

хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво

200

50/10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к,

печиво

200

50/10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво 200

50/10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво 200

50/10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво 200

50/10

25

35

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво, конс.ананас 200

50/10

25

35

65

Сік фруктовий, хліб з маслом і ковбасою н/к, печиво, конс.ананас 200

50/10

25

35

65

Обід Суп гороховий., каша пшен., м‘ясна тифтеля, Свіжий огірок свіжа помідора,

компот,

хліб,

цибуля,

часник,

фрукти

400

160

80

80

200

100

10

5

250

Суп рибний, каша греч.,

м‘ясо тушков., салат з свіж.або варен.овоч., кисіль.,

хліб,

цибуля,

часник,

фрукти

400

160

60

80

200

100

10

5

250

Бощ зелений з сметан.,

плов з рису  з м’ясом,

салат з свіж.або варен.овоч.,  компот,

хліб,

часник,

фрукти

400

250

80

200

100

5

250

Борщ укр.з смет., карт.пюре, м‘ясна котлета, салат з свіж.або варен.овоч, компот, фрукти,

хліб,

цибуля,

часник

400

200

80

80

200

250

100

10

5

Суп рисовий з м‘ясн.фрикадельками,

печеня по-домашн,

салат з свіж.або варен.овоч.,  кисіль,

хліб,

цибуля/часник,

фрукти

400

80

250

80

200

100

10/5

250

Суп вермішельний, голубці рисові з м’ясом,

салат з моркви і цукру,

компот,

хліб,

цибуля,

часник,

фрукти

400

250

80

200

100

10

5

250

Суп овочевий.з смет.,

Вареники з м’ясом,

салат з моркви і цукру,

компот,

хліб,

цибуля, часник,

фрукти

400

200

80

200

100

10

5

250

Підвечірок Йогурт,

булка , сир.голланд,

мед

200

50

18

10

Ряжанка,

булка

сир.голланд.,

мед

200

50

18

10

Чай

булка,

варене яйце, сир голланд., мед

200

50

1 шт.

18

10

Ряжанка,

булка ,

варене яйце, сир.голланд. мед

200

50

1 шт.

18

10

Ряжанка,

булка , вар.яйце, сир.голланд. мед

200

50

1 шт.

18

10

Какао,

булка,

варене яйце, сир.голланд. мед

200

50

1 шт.

18

10

Молоко,

булка,

варене яйце, сир голланд. мед

200

50

1 шт.

18

10

Вечеря Картопл.пюре., рибна котлета,

Салат з вареного буряка/

венігрет (з 15.10.2012).,

чай з лимоном,

хліб, масло

200

80

80

200/5

100/10

Молочна манна каша,

картопля печена з часн.,

чай з лимоном, хліб, масло.

300

200/5

200/5

100/10

Молочна ячнева каша, вареники з картопл.та  сметанним соусом,

чай з лимоном, хліб з маслом,

300

200/10

200/5

100/10

Молочна пшон. каша, оладки з сметан.соусом, чай з лимоном, хліб,  масло 300

120/20

200/5

100/10

Молочна вермішель,

сирна запіканка, чай з лимоном, хліб з маслом

300

250

200/5

100/10

Картопл.пюре., рибна котлета, салат з свіжої капусти,

чай з лимоном,

хліб, масло,

200

80

80

200/5

100/10

Каша гречана, шніцель в лізоні.,

салат з вареного буряка венігрет (з 15.10.2012)

чай з лимоном,

хліб, масло

160

80

80

200/5

100/10

ПРИМІТКА: : в осінній період при відсутності свіжих овочів  будуть використовуватись консервовані овочі